WAT WAT WAT SONG LYRICS - RANBIR KAPOOR, DEEPIKA PADUKONE

(Chamak choriya se nayanva ladawat…
Ladaawat…
Udat chidiya ke haladi ragad ke lagawat…
Lagawat …)- 2

O re beauty apni duty
To pe line marake nibhawat he
Chhod diyal re sarafat he
Khud hi liyal yee aafat he
Tohre piche sabase hamri
Jamake ho gayel laath lagawat aawat aawat..

Chamak choriya se nayanva ladawat…
Ladaawat…
Udat chidiya ke haladi ragad ke lagawat…
(Lagawat …)- 2

O.. ham hamaee se tohari battiya
Karake bakht bitaave he
Khudaai hasate, khudaai rote
Khudaai khudako satave he
Tohare kaaran basati saari

Hamka karat majaak re
Pehle yaa pe phirte the hum
Apni poori dhaak re
Dikhawat …
Dikhawat …

Chamak choriya se nayanva ladawat…
Ladaawat…
Udat chidiya ke haladi ragad ke lagawat…
(Lagawat …)- 2

Jaan gayal ke surkhi kajra tep taap ke
Latke jhatke maar tu humka phasaave
O pari ee to bataa
Tu kon disa, tu kon muluk yun haank lejaave
Haule haule baat pe tu humri waat laga

Chamak choriya se nayanva ladawat…
Ladaawat…
Udat chidiya ke haldi ragad ke lagawat…
(Lagawat …)- 2

Chamak choriya se nayanva ladawat…
Ladaawat…
[छमक छोरियां से नयनवा लड़ावत
वत वत वत वत वत वत वत
लड़ावात वत वत वत वत
उड़ती चिड़ियां के हल्दी रगड़ के लगावत
वत वत वत वत वत वत वत
लड़ावत वत वत वत वत ] x२

ओ रे ब्यूटी, अपनी ड्यूटी
तुमपे लाइन मारके निभावत है
छोड़ दिया ले ले शराफ़त है
ख़ुदही लिए ई आफत है
तोहरे पीछे जब से हमरी

जम के हो गयी लाग लगावत आवत आवत
छमक छोरियां से नयनवा लड़ावत
वत वत वत वत वत वत वत
लड़ावात वत वत वत वत
उड़ती चिड़िया के हल्दी रगड़ के लगावत
वत वत वत वत वत वत वत
लड़ावात वत वत वत वत

ओ हम हमीं से तोहरी बत्तियां
करके वख्त बितावे हैं
खुदही हँसते, खुदही रोते
खुदही खुदको सतावे हैं
तोहरे कारण बस्ती सारी
हमका करत मज़ाक रे
पहले आके फिर दिखे हम
अपनी पूरी धाक रे

दिखावत वत वत वत वत वत वत
दिखावत वत वत वत वत वत वत
छमक छोरियां से नयनवा लड़ावत
वत वत वत वत वत वत वत
लड़ावात वत वत वत वत

उड़ती चिड़िया के हल्दी रगड़ के लगावत
वत वत वत वत वत वत वत
लड़ावात वत वत वत वत
जान गए लेके सुर्खी कजरा टेप ताप के
लटके झटके मार तू हमका फसावे
ओ परी ई ओ बता

रु कोनदिशा, तू कोन मुल्कियों हाक ले जावे
हौले हौले बात पे तू हमरी वात लगा
छमक छोरियां से नयनवा लड़ावत
वत वत वत वत वत वत वत
लड़ावात वत वत वत वत

उड़ती चिड़िया के हल्दी रगड़ के लगावत
वत वत वत वत वत वत वत
लड़ावात वत वत वत वत
छमक छोरियां से नयनवा लड़ावत
वत वत वत वत वत वत वत
लड़ावात वत वत वत वत

WAT WAT WAT SONG STATUS

Do you like posting status, with a brilliant word which when people saw they actually get amazed? Of Course, everybody does.

Posting statuses is our daily routine on Social Media now but we got confused as to what kind of statuses we should post.

But, now you need not to get confused. In this article we will gonna tell you the WAT WAT WAT Song Status which you guys can share on your Social media sites like Facebook, Instagram, Twitter, Whatsapp, Snapchat etc.
जम के हो गयी लाग लगावत आवत आवत
छमक छोरियां से नयनवा लड़ावत
वत वत वत वत वत वत वत
लड़ावात वत वत वत वत
उड़ती चिड़िया के हल्दी रगड़ के लगावत
वत वत वत वत वत वत वत
लड़ावात वत वत वत वत
ओ हम हमीं से तोहरी बत्तियां
करके वख्त बितावे हैं
खुदही हँसते, खुदही रोते
खुदही खुदको सतावे हैं
तोहरे कारण बस्ती सारी
हमका करत मज़ाक रे
पहले आके फिर दिखे हम
अपनी पूरी धाक रे

Post a comment

0 Comments